detector.media
24.02.2014 18:04
«Пристрасті на паркеті» стартують на каналі «Україна» 2 березня
«Пристрасті на паркеті» стартують на каналі «Україна» 2 березня

Прем'єра нового танцювального шоу «Пристрасті на паркеті» відбудеться 2 березня. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Шоу вийде в ефір о 20.00.

 

Як повідомляла «ДУСЯ» , канал «Україна» переніс прем'єру шоу, спочатку заплановану на 23 лютого,  у зв'язку з подіями в країні.

 

Нагадаємо, «Пристрасті на паркеті» - адаптація популярного британського формату Stepping Out. У шоу бере участь 9 пар, серед яких - представники українського шоу-бізнесу. Головна особливість шоу: в кожній парі один з учасників - це зірка або відома особистість, а другий учасник - його близька людина (хлопець/дівчина, дружина/чоловік). Глядачі побачать, як тренуються герої програми, як вони сваряться і миряться, як спілкуються в повсякденному житті.

 

Судити танцювальні виступи будуть хореографи Олена Коляденко, Євген Папунаішвілі та співачка Лайма Вайкуле. Режисером-постановником проекту стала Олена Коляденко. Вестиме шоу Ксенія Собчак.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», одночасно із стартом шоу «Пристрасті на паркеті»  23 лютого на каналі «1+1» мала відбудеться прем'єра четвертого сезону вокального шоу «Голос країни. Перезавантаження», але прем'єру було так само перенесено.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY