detector.media
23.02.2014 15:33
Церемонія закриття Олімпіади-2014 на Першому розпочнеться о 18-тій
Церемонія закриття Олімпіади-2014 на Першому розпочнеться о 18-тій

Перший національний розпочне транслювати церемонію закриття XXII зимових Олімпійських ігор у Сочі сьогодні, 23 лютого, о 18:00. Про це повідомляється на сайті каналу.

 

Подробиці церемонії не розкриваються. Вона проходитиме на стадіоні «Фішт» у Сочі.

 

Традиційно це останній великий святковий захід, на якому відбувається офіційне завершення ігор.  Частиною шоупрограми Церемонії закриття є художня програма наступного міста-організатора Ігор. У Сочі, після церемонії передачі прапора, виступлять артисти з Кореї - держави, в якій розташована наступна столиця зимових олімпійських урочистостей - місті Пхенчхан.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», телеканал «Інтер», який планував транслювати церемонію закриття Олімпіади, перепрограмував мовлення у зв'язку з трагічними подіями в країні. О 18.00, коли, за київським часом, у Сочі розпочнеться урочиста церемонія, в ефірі «Інтера» вийде 30-хвилинний спецвипуск «Новин», а о 20.00 - підсумковий спецвипуск програми «Подробиці тижня», що триватиме півтори години.

 

Нагадаємо, офіційним транслятором Олімпійських ігор-2014 є НТКУ. Субліцензія на трансляцію церемоній відкриття та закриття Олімпіади і на хайлайти (відеоматеріали) належить «Інтеру». Ексклюзивні права на показ хокейних змагань - у телеканалу Xsport.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://1tv.com.ua

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY