detector.media
14.02.2014 14:02
Перший національний покаже інтерв’ю Януковича сьогодні о 21:50
Перший національний покаже інтерв’ю Януковича сьогодні о 21:50

Сьогодні, 14 лютого, о 21:50 на Першому національному вийде інтерв'ю з Президентом України Віктором Януковичем. Про це йдеться на сайті каналу.

 

13 лютого стало відомо, що Президент України Віктор Янукович дав інтерв'ю журналісту Віталію Коротичу. За інформацією прес-служби президента, під час розмови глава держави виклав своє бачення шляхів урегулювання політичної кризи та перспектив розвитку відносин України з її стратегічними партнерами.

 

Нагадаємо, у 2011-2012 роках Віктор Янукович дав п'ять інтерв'ю Віталію Коротичу. Програма під назвою «Вечори з Віталієм Коротичем» виходила на Першому національному починаючи з 24 серпня 2011 року. Окремі випуски транслювали всі обласні та регіональні державні телерадіокомпанії України.

 

Цикл інтерв`ю з президентом припинився після запитання про ув`язнення Юлії Тимошенко, - розповів пан Коротич в інтерв`ю російському журналісту Олегу Кашину для журналу «Афиша» в лютому 2013 року. З його слів, після закінчення запису інтерв`ю Ганна Герман, на той час радник президента України - керівник Головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації президента, висловила журналісту претензії щодо втручання в політику. «Я послав її на... Відтоді мене більше на цю передачу не запрошують», - сказав пана Коротич.

 

Згодом Віталій Коротич звинуватив Олега Кашина, який у нього брав інтерв'ю, у брехні. Але в наданому журналістом диктофонному записі слова пана Коротича про пані Герман відповідали тексту публікації.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY