detector.media
10.02.2014 12:48
Перший національний заробив на рекламі під час Олімпіади понад 2 млн гривень
Перший національний заробив на рекламі під час Олімпіади понад 2 млн гривень
Рекламується 14 торговельних марок

Понад 10 комерційних компаній уклали угоду з Національною телекомпанією України про рекламу 14 торговельних марок під час трансляцій подій XXII зимових Олімпійських ігор у Сочі. Загальна сума виручки від продажу реклами за квотою НТКУ за період Олімпіади перевищує 2 млн гривень. Про це в коментарі «Детектор медіа» повідомив т. в. о. генерального директора НТКУ Олександр Пантелеймонов.

 

Найбільші рекламодавці - «VAB-банк», Procter & Gamble (P&G), Yves Rocher, «Печаєвські». Крім того, серед рекламодавців - торговельні марки «Сатурн», «Лісод», «Брю фарм», «Хомвіотензин», «Хомвио-Ревман», «Перша приватна броварня», Desheli, «Алан», «Умкалор», курорт «Березівські мінеральні води», «Іновація».

 

Контракти укладені на період Олімпіади (7-23 лютого).

 

Нагадаємо, Національна телекомпанія придбала ексклюзивні права на трансляцію в Україні різних олімпійських змагань протягом 2014-2016 років за 3 млн євро. Субліцензію на трансляцію відкриття Олімпіади в Сочі та на хайлайти (відеоматеріали) змагань придбав «Інтер». Телеканалу Xsport належать ексклюзивні права на показ олімпійських хокейних матчів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY