detector.media
08.02.2014 12:39
Привітання Януковича не ввійшло до міжнародної телеверсії відкриття «Олімпіади-2014»
Привітання Януковича не ввійшло до міжнародної телеверсії відкриття «Олімпіади-2014»

Президент Віктор Янукович став чи не єдиним лідером, якого телекамери майже обійшли увагою під час трансляції церемонії відкриття XXII Олімпійських ігор у Сочі.

 

У міжнародній телеверсії  церемонії, що вийшла в прямому ефірі, Віктора Януковича було показано загальним планом на трибуні стадіону «Фішт», збудованого в Сочі для проведення XXII Олімпійських ігор. 

 

Під час виходу української делегації прездент привітав спортсменів, загорнувшись у національний прапор. Однак, на відміну від привітань інших лідерів і глав держав, це відео показано не було. 

 

При цьому коментатори кількох країн у міжнародній версії трансляції акцентували, що українську збірну глядачі з «Фішта» зустріли плесками і - більшість стадіону - стоячи. 

 

Кадри з Віктором Януковичем на трибуні біля прапора України увійшли до трансляції російських каналів. 

 

Нагадаємо,  трансляцію церемонії відкриття Олімпіади 7 лютого здійснювала компанія Olympic Broadcasting Services. Ліцензія належить компанії SportFive. В Україні трансляція вийшла одночасно в ефірі телеканалів «Інтер» та Першого національного.

 

Офіційним транслятором Олімпійських ігор є Національна телекомпанія України.  Субліцензію на трансляцію відкриття Олімпіади та на хайлайти (відеоматеріали) змагань придбав «Інтер». Телеканалу Xsport належать ексклюзивні права на показ хокейних матчів.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY