detector.media
28.01.2014 15:27
Харківські «тітушки» напали на оператора каналу АТН та розбили йому камеру
Харківські «тітушки» напали на оператора каналу АТН та розбили йому камеру

26 січня у Харкові під час розгону євромайдану молодики у спортивному одязі напали на оператора телеканалу АТН Андрія Радича, кинули на землю і пошкодили камеру. Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ) з посиланням на редактора відділу розслідувань АТН Марину Ніколаєву. Про інцидент також повідомляють інші харківські ЗМІ.

 

За фактом нападу знімальна група АТН дала свідчення і написала заяви в міліцію і прокуратуру за 171 ст. ККУ. Зараз цією справою займається Дзержинський РВ та прокуратура.

 

За словами пані Ніколаєвої, Андрій Радич знімав акцію прихильників Євромайдану, яка проходила біля пам'ятника Шевченка у Харкові.

 

«В цей час під'їхала маршрутка, з неї вийшли близько 20-30 молодиків у спортивному. Вони кинулись на євромайданівців. При цьому прицільно били по фотокорах та операторах. Андрію розбили камеру, намагалися її забрати, повалили на землю», - розповіла редактор.

 

Також  Марина Ніколаєва додала, що журналіст при  цьому не постраждав.

 

Нагадаємо, у Києві після різкого загострення протистояння між мітингувальниками і силовиками 19 січня кількість постраждалих журналістів різко збільшилась. Черговахвилянападів на співробітників ЗМІ почаласьпід час штурмів ОДА у регіонах. Станом на 28 січня, є повідомлення про понад 60 журналістів, якіпостраждалипід час висвітленняцихпротестів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY