detector.media
28.01.2014 14:39
На брифінгу Єфремова журналісти провели акцію солідарності з побитими колегами (ВІДЕО)
На брифінгу Єфремова журналісти провели акцію солідарності  з побитими колегами (ВІДЕО)

Під час брифінгу голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова у Верховній Раді журналісти провели акцію солідарності з побитими колегами. Про це повідомляє оглядач «Детектор медіа» Світлана Остапа, що перебуває наразі у Верховній Раді.

 

Після того, як було поставлено останнє запитання, працівники ЗМІ стали позаду депутата, тримаючи у руках фото з побитими журналістами.

 

На запитання «Детектор медіа», коли будуть покарані винні у побитті журналістів, а також хто віддавав наказ стріляти у представників преси, пан Єфремов не відповів.

 

«Всі винні будуть покарані. Ми зробимо все, щоб відновити довіру до слідства», - заявив голова фракції Партії регіонів у кінці брифінгу.

 

 

Як повідомляла «Детектор медіа», на брифінгу 28 січня Олександр Єфремов заявив, що у документі, який зараз розробляється («закон про амністію» - ТК), буде окремо виділено, що той, хто «займався насильницькими діями по відношенню до журналістів», не уникнуть відповідальності.

 

Нагадаємо, що сьогодні, 28 січня, журналісти провели акцію солідарності з побитими колегами у Верховній Раді.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», після загострення протистояння 19 січня під час сутичок на вулиці Грушевського у Києві  і у регіонах постраждали понад 60 журналістів.

 

Лада Голубєва для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY