detector.media
23.01.2014 17:46
ТВі змонтував ролик з іменами журналістів, які постраждали 19-22 січня
ТВі змонтував ролик з іменами журналістів, які постраждали 19-22 січня

Канал ТВі підготував відеоролик, в якому оприлюднив імена представників ЗМІ, які постраждали під час виконання своїх професійних обов'язків, висвітлюючи  масові протистояння на вулиці Грушевського у Києві 19-22 січня. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

Ролик тривалістю у півтори хвилини повідомляє, що за останні три дні вуличних боїв на вулиці Грушевського від рук правоохоронців постраждали щонайменше 43 журналісти.

 

Також у відеоролику телеканал ТВі закликав українську владу та світову спільноту втрутитися в ситуацію, «аби журналісти, які доносять суспільству інформацію і в силу своїх прямих обов'язків  змушені знаходитися на передовій, не зазнавали з боку силовиків насилля та агресії, часто - усвідомленої та цілеспрямованої».

 

Відеоролик можна переглянути тут.

 

Нагадаємо, під час зйомок масових протестів і сутичок мітингувальників з міліцією на Європейській площі і вулиці Грушевського у Києві, що тривають з 19 січня, постраждало понад 40 співробітників ЗМІ.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», понад 50 журналістів зазнали побиття і переслідувань під час висвітлень євромайданів. Більшість із них постраждали, висвітлюючи 1 грудня сутички на вулиці Банковій у Києві.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY