detector.media
22.01.2014 17:02
На Грушевського світлошумова граната поранила ще одного журналіста «Вестей»
На Грушевського світлошумова граната поранила ще одного журналіста «Вестей»

22 січня спеціального кореспондента газети «Вести», одесита Олександра Сибірцева травмувала світлошумова граната на вулиці Грушевського в Києві. Про це повідомляють «Вести».

 

Граната розірвалася поблизу журналіста, у нього рвана рана ноги та осколочне поранення пальців. Першу допомогу йому надали в медпункті на Грушевського, після чого госпіталізують.

 

Пан Сибірцев перебував біля стадіону «Динамо» за редакційним завданням і висвітлював четвертий день протистояння між активістами майдану і міліцією.

 

Нагадаємо, що 19 січня отримав травму ока журналіст «Вестей» В'ячеслав Веремій. Вибух світло шумової гранати розбив йому окуляри, і осколки потрапили в око. Йому зробили операцію, можливо, знадобиться ще одна. Поки що одним оком він не бачить, але всі сподіваються на відновлення зору.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», під час висвітлення масових протестів і сутичок мітингувальників з правоохоронцями на Європейській площі і вулиці Грушевського у Києві, що тривають з 19 січня, постраждало понад 30 співробітників ЗМІ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY