detector.media
21.01.2014 01:01
Журналіст «Спільнобачення» втратив зір унаслідок подій на Грушевського (ВІДЕО)

Журналіст «Спільнобачення» Яник Фалькевич унаслідок дій правоохоронців на вулиці Грушевського в Києві 19 січня отримав контузію ока. Про це повідомляє 5 канал.

 

«Є контузія ока. Це 100%. Але як там зір буде відновлюватись, лікарі дивляться за цим», - повідомив сам пан Фалькевич, якому, як писала «Детектор медіа», уламком світлошумової гранати розсікло брову.

 

Він також, як і інші журналісти зазначив, що силовики вели цілеспрямовану атаку саме на журналістів. «Щодо гранати, яка була кинута, то я впевнений на 100%, що вона була цілеспрямовано кинута в журналістів, бо там більше ніхто не знаходився, крім журналістів», - зазначив він.

 

 

 

 

Як писала «Детектор медіа», загалом п'ятеро журналістів-операторів «Спільнобачення» дістали поранення 19 і 20 січня під час сутичко протестувальників з міліцією на вулиці Грушевського у Києві. Одного оператора - Володимира Карагяура - 19 січня затримала міліція на автозаправці. Його звинувачують у постачанні бензину для виготовлення вибухових сумішей, які використовувались мітингувальникими.

 

Нагадаємо, під час зйомок масових протестів та сутичок з мітингувальників з правоохоронцями на Європейській площі і вулиці Грушевського у Києві 19 і 20 січня постраждало вже понад 30 представників ЗМІ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY