detector.media
20.01.2014 23:55
Фотограф Віталій Терещенко травмувався, впавши з автобуса на Грушевського (ВІДЕО)
Фотограф Віталій Терещенко травмувався, впавши з автобуса на Грушевського (ВІДЕО)

19 січня фотокор Віталій Терещенко зазнав травм після падіння з автобуса, який рушив «Беркут», коли журналіст висвітлював сутички протестувальників з міліцією. Про це у Facebook повідомили очевидці Тарас Волянюк і народний депутат Леся Оробець.

 

З їхніх слів, міліція вирішила «зняти» журналістів з автобуса, з даху якого вони знімали сутички, різко перепаркувавши його. Унаслідок цього «маневру» з автобуса впали двоє журналістів, один з них - фотокор Віталій Терещенко (другий - оператор 5-го каналу Денис Савченко, який зламав ногу).

 

 

Судячи з відео, яке оприлюднила Леся Оробець, пан Терещенко зламав або сильно забив руку і ногу. Після того, як йому наклали шини, він зі сторонньою допомогою підвівся і продовжив знімати.

 

 

У соціальних мережах спершу поширювалася інформація, що постраждалим є фотокор «Комсомольской правды в Украине» Олег Терещенко, який повідомив «Детектор медіа», що, на щастя, це не він.

 

Згодом користувач Facebook Владлена Чумаченко написала, що постраждалий - це фотокор газети «Екологія та соціальний захист» Віталій Терещенко.

 

Нагадаємо, під час зйомок масових протестів та сутичок з мітингувальників з правоохоронцями на Європейській площі і вулиці Грушевського у Києві 19 і 20 січня постраждало вже понад 30 представників ЗМІ.

 

«Детектор медіа»

Фото Тараса Волянюка, відео Лесі Оробець

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY