detector.media
20.01.2014 22:43
На Грушевського кулею поранили Романа Малка. У нього рвана рана біля ока
На Грушевського кулею поранили Романа Малка. У нього рвана рана біля ока

20 січня в сутичках між протестувальниками та міліцією на вулиці Грушевського поранено журналіста «Українського тижня» Романа Малка. Про це повідомляє «ВВС Україна».

 

У Романа Малка - рвана рана біля ока. У нього влучив гумовий патрон, яким стріляла в протестувальників міліція. «Половина обличчя забинтована, хоча почувається він нормально», - каже кореспондент «ВВС Україна».

 

За його словами, журналіста в супроводі головного редактора видання та ще кількох колег ведуть до Олександрівської лікарні, щоб його рану оглянули медики. Як повідомляє видання, поодинці людям не радять іти в лікарню, оскільки є інформація, що людей звідти забирає міліція і порушує кримінальні справи.

 

Лікарі діагностували забій очного яблука, інформує «Український тиждень». Журналіст виконував редакційне завдання, коли його поранили.

 

Нагадаємо, під час зйомок масових протестів та сутичок з мітингувальників з правоохоронцями на Європейській площі і вулиці Грушевського у Києві 19 і 20 січня постраждало близько 30 представників ЗМІ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY