detector.media
20.01.2014 16:39
Міліція відпустила другого журналіста «Радіо Свобода». Камера зникла
Міліція відпустила другого журналіста «Радіо Свобода». Камера зникла

Другого затриманого сьогодні вранці журналіста «Радіо Свобода» - Дмитра Баркара - відпустили. Про це повідомляє «Радіо Свобода».

 

Зараз із ним спілкуються народні депутати Микола Княжицький, Ірина Геращенко й Оксана Продан.

 

На обличчі журналіста видно синці і садна.

 

Камера, з якої велася пряма трансляція з вулиці Грушевського, де затримали знімальну групу «Радіо Свобода», зникла. Журналісти будуть писати до міліції заяву про зникнення обладнання.

 

Після завершення формальностей журналісти поїдуть до лікарні для обстеження й отримання медичної допомоги.

 

Раніше відпустили відеооператора «Радіо Свобода» Ігоря Ісхакова. Його обличчя вкрите синцями, одяг у крові, як виглядає, зламаний ніс і підозра на струс мозку.

 

Журналістів «Радіо Свобода» затримали 20 січня зранку під час виконання професійних обов'язків на вулиці Грушевського в Києві. Перед цим знімальна група відзняла, як правоохоронець цілиться і стріляє прямо в них.

 

Співробітниця Дарницького райвідділу міліції Інна Гамалій повідомила «Радіо Свобода», що журналісти «Радіо Свобода» «не затримані, а їх допитували як свідків».

 

Речник МВС Сергій Бурлаков підтвердив «Детектор медіа» інформацію про затримання одного журналіста «Радіо Свобода». Кого саме - він не уточнив. «Журналіст був затриманий з групою активних правопорушників, які вчиняли дії проти представників міліції», - зазначив пан Бурлаков. За його словами, якщо з'ясується, що він не причетний до дій проти міліції, то не буде покараний.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY