detector.media
20.01.2014 13:09
Журналісти «Коментарів», «Голосу України» та ICTV отримали вогнепальні поранення

У сутичках на вулиці Грушевського у Києві постраждали журналісти видань «Коментарі», «Голос України», каналу ICTV. Про це повідомляє інтернет-видання Тиждень.ua.

 

Як пише видання, медійники отримали вогнепальні поранення від гумових та пластикових куль і гранат. Вони скаржилися, що були поранені попри спецжилети преси.

 

Фотокореспондент видання «Коментарі» Олександр Брамс отримав одразу кілька поранень. «Вибите праве плече, гіпс... Із потенційних ран близько десяти дірок в штанах і штуки три осколки...», - написав журналіст на своїй сторінці у Facebook.

 

Журналісту Олександру Брамсу наклали гіпс

 

У соціальній мережі Facebook про свої поранення повідомив також журналіст Олександр Клименко, що працює в «Голосі України». «Біля ніг вибухнула граната о 20.40. Дірка в нозі і дірка на щоці. У 9-й лікарні доктор вийняв з ноги шматок джинсів і три пластмасових осколки», - написав пан Клименко.

 

Журналістка Мирослава Гонгадзе повідомила, що до лікарні потрапив журналіст телеканалу ICTV, який, за її словами перебуває у важкому стані.

 

За інформацією «Детектор медіа», 19 і у ніч на 20 січня під час подій на вул.Грушевського постражали більше десятка журналістів. Зокрема,  координатор «Спільнобачення» Галина Садомцева отримала травму обличчя та ніг внаслідок влучання осколків. В око та руку поранено корреспондента газети «Вести» Вячеслава Веремія. Оператор «Радіо Свобода» Ігор Ісхаков постраждав від розриву свілошумової гранати. Світлошумова граната також поранила журналіста інтернет-видання і газети ВО «Свобода» Володимира Тищенка.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY