detector.media
28.12.2013 01:39
Шустер залишиться на «Інтері», але його проект зазнає змін
Шустер залишиться на «Інтері», але його проект зазнає змін

Телеведучий Савік Шустер заявив у коментарі «Детектор медіа», що не володіє інформацією про закриття його програми «Шустер live» на телеканалі «Інтер» у новому році.

 

За інформацією джерел «Детектор медіа», Савік Шустер залишається на «Інтері», але формат шоу буде змінено. Чи виходитиме програма в прямому ефірі - наразі під питанням.

 

Раніше видання «Комсомольская правда в Украине» з посиланням на власні джерела повідомило про закриття проекту «Шустер live». У п'ятницю, 27 грудня, програми вже не було в ефірі, але, згідно з телепрограмою, вона й не планувалася.

 

Кілька тижнів тому вже обговорювалася інформація про те, що Савік Шустер нібито на початку 2014 року залишить телеканал «Інтер». Сам ведучий назвав це чутками.

 

Нагадаємо, 26 грудня співпрацю з «Інтером» вирішили припинити керівники інформаційного мовлення, яких пов'язують з головою Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним: директор «Національних інформаційних систем» (НІС - новинний продакшн телеканалу «Інтер») Назім Бедіров, виконавчий директор Лаврентій Малазонія та Ігор Шувалов, а також журналіст Ольга Червакова. Вони працюватимуть над запуском нового інформаційного телеканалу групи «Інтер». Новим керівником НІС став Антон Нікітін.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY