detector.media
27.12.2013 17:37
Кличко закликає журналістів впродовж одного дня не висвітлювати «покращення» влади
Кличко закликає журналістів впродовж одного дня не висвітлювати «покращення» влади

Лідер УДАРу Віталій Кличко закликає всіх журналістів хоча б один день не показувати і не публікувати повідомлення про «діяльність режиму президента Віктора Януковича нібито задля «покращення» у країні», і таким чином  виявити солідарність з колегами та оголосити страйк чинній владі. Про це йдеться у зверненні Віталія Кличка до представників ЗМІ. 

 

«Сьогодні журналістів б'ють, закривають їм рота. Знищують право на професію. Підступно і вночі звіряче бити жінку - на таке здатні тільки боягузи і моральні виродки. Ці покидьки, схоже, повірили у свою безкарність. Хтось ще сподівається, що ця влада «виправиться» і когось почує? Сьогодні вона хоче зробити з нами усіма те, що вчинила вночі з Танею Чорновол. Хоче паралізувати людей страхом», - сказав пан Кличко.

 

Саме тому, лідер УДАРу закликає журналістів  позбавити владу можливості «створювати ілюзії для мільйонів громадян».

 

«Розказуйте про реальні події. Ви сьогодні маєте велику можливість - через виконання професійних обов'язків доносити і свою громадянську позицію», - додав він.

 

Нагадаємо, в ніч на 25 грудня на бориспільській трасі невідомі жорстоко побили журналістку і громадську активістку Тетяну Чорновол після того, як її переслідували на машині. 

 

У МВС  заявляють про зв'язок  підозрюваних з опозицією, і зокрема з депутатами з УДАРу та самим Віталієм Кличком.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY