detector.media
25.12.2013 14:19
Пшонка чекає результатів розслідування побиття Тетяни Чорновол сьогодні
Пшонка чекає результатів розслідування побиття Тетяни Чорновол сьогодні

Керівником групи процесуальних керівників розслідування побиття журналістки й активістки Тетяни Чорновол став заступник генерального прокурора Роман Андрєєв. Про це повідомив Генеральний прокурор України Віктор Пшонка під час підсумкової колегії Генеральної прокуратури України (ГПУ), йдеться у повідомленні відділу зв'язків із  ЗМІ ГПУ.

 

За його словами, зранку було створено слідчо-оперативну групу для розслідування нападу на журналістку.

 

«Проведення самого розслідування Генеральною прокуратурою доручено Головному слідчому управлінню Міністерства внутрішніх справ», - сказав він. 

 

Віктор Пшонка зазначив, що сьогодні зранку на місці події проводиться повторний огляд, працюють криміналісти:  «І вже до вечора ми чекаємо перших результатів».

 

Крім того, Віктор Пшонка поінформував про те, що слідчі вже звернулися до «всіх можливих» очевидців цієї події, а також до організацій, які знаходяться неподалік місця злочину з проханням надати відеоматеріали з камер спостереження.

 

«Сьогодні надзвичайно важливо в умовах максимальної відкритості розслідувати цю справу. Слідство ретельно вивчить всі можливі версії злочину. На теперішній час ми маємо таких версій декілька», - зазначив він.

 

Нагадаємо, у ніч на 25 грудня журналістку і активістку Тетяну Чорновол побили невідомі на трасі Бориспіль-Київ .

 

За фактом злочину слідчим відділом Бориспільського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Слідство розглядає декілька версій нападу невідомих на Тетяну Чорновол, одна з них - провокація.

 

Тетяна Чорновол пов'язує побиття із своєю професійною і громадською діяльністю.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY