detector.media
18.12.2013 16:48
Група «1+1 медіа» запускає жіночий телеканал «Бігуді»
Група «1+1 медіа» запускає жіночий телеканал «Бігуді»

Група «1+1 медіа» на базі супутникового телеканалу Real TV Estate запускає жіночий канал «Бігуді». Про це стало відомо 18 грудня в Національній раді з питань телебачення і радіомовлення, яка внесла зміни до ліцензії ТОВ «Рєал Істейт-ТВ».

 

Компанія «Рєал Істейт-ТВ», що входить до групи «1+1 медіа», володіє ліцензіями на ефірне цифрове та супутникове мовлення. На базі цифрової ліцензії група «1+1 медіа» розвиває телеканал «2+2». На базі супутникової ліцензії мовив телеканал будівельної тематики Real TV Estate.

 

Відповідно до внесених до ліцензії змін логотип каналу змінюється на «Бігуді», а формат - на розважальний з фільмопоказом. Зі слів заступника голови Нацради Лариси Мудрак, формат і стилістика каналу є жіночими, тобто «Бігуді» розраховано на жіночу аудиторію.

 

Компанія змінила умови розповсюдження супутникового каналу з відкритого на кодований і, відповідно, обмежила територію лише Україною.

 

Відповідно до програмної концепції «Бігуді» національний продукт становитиме 18 годин на добу (іноземний - 6 годин), з нього програми власного виробництва - 4 години 36 хвилин на добу.

 

Більшу частину ефіру займатиме фільмопоказ - 8 годин 30 хвилин на добу, а також розважально-музичні програми - 5 годин 20 хвилин на добу. Культурно-мистецьких і науково-просвітницьких програм в ефірі буде по 1 годині 44 хвилин на добу, дитячих - 36 хвилин на добу. Інформаційно-аналітичні та публіцистичні програми будуть відстуні.

 

Крім реклами (3 години 36 хвилин), елементів оформлення ефіру (30 хвилин) та анонсів (30 хвилин) у концепції наявна телеторгівля в обсязі 1 годину 30 хвилин на добу.

 

«Детектор медіа» очікує на коментар групи «1+1 медіа» з приводу запуску каналу «Бігуді».

 

Нагадаємо, в минулому компанія «Рєал Істейт-ТВ» (телеканал Real TV Estate) працювала в Одесі та належала Георгію Феодоріді. Улітку 2012 року компанію придбала група «1+1 медіа», щоб на базі ефірної цифрової ліцензії запустити канал «2+2», який не отримав місця в цифровому мультиплексі під час конкурсу Нацради. На той момент у супутниковій ліцензії логотип і програмна концепція каналу Real TV Estate не змінювалися.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY