detector.media
17.12.2013 14:54
Випусковий редактор «Детектор медіа» Лілія Молодецька перемогла в Інкубаторі ТБ-стартапів «1+1»
Випусковий редактор «Детектор медіа» Лілія Молодецька перемогла в Інкубаторі ТБ-стартапів «1+1»
Вона розділила перемогу з режисером і сценаристом з Луганська Дмитром Дурницьким

Переможцями  пітчингу «Інкубатор ТБ-стартапів. The Next Big Thing» стали випусковий редактор «Детектор медіа» Лілія Молодецька та режисер і сценарист з Луганська Дмитро Дурницький. Таке рішення прийняте у групі «1+1 медіа» 17 грудня, повідомляє прес-служба компанії.

 

Лілія Молодецька є автором реаліті-шоу «Заберіть мого чоловіка». За форматом одружений чоловік намагається зберегти свій шлюб, але його дружина заявляє, що він її більше не влаштовує. Щоб довести, що у їх сім'ї є майбутнє, чоловік робить ряд вчинків, не знаючи при цьому, чи вдалося йому догодити дружині і переконати її не розлучається.

 

Реаліті-шоу Дмитра Дурницького «Українські фобіки» про те, як позбутись різних фобій, таких як страх висоти, темряви, публічних виступів тощо.

 

Обидва проекти розділили між собою перше місце. Переможці отримають грошовий приз і можливість приєднатись до роботи над реалізацією свого проекту на каналах групи «1+1 медіа».

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», під час першого етапу конкурсу було зібрано понад 400 заявок з ідеями шоу та серіалів, з них у другий етап пройшли 118 учасників, що представили короткі відео-презентації своїх проектів.

 

Десять фіналістів було відібрано за сумою балів журі та голосів відвідувачів сайту. Всі фіналісти впродовж тижня допрацьовували і вдосконалювали свої проекти з кращими фахівцями в сфері ТБ, онлайн-бізнесу, маркетингу та сторітеллінгу, серед яких: Олена Єремєєва , Вадим Осадчий, Влад Троїцький, Евелін Бучацький, Іветта Делікатна, Денис Казван, Макс Кідрук, Діма Федоренко та інші.

 

Доопрацьовані проекти десять фіналістів персонально захищали перед журі на чолі з генеральним директором групи «1+1 медіа» Олександром Ткаченко.

 

Нагадаємо, мета «Інкубатора телестартапів. The Next Big Thing» групи «1+1 медіа» - знайти талановитих авторів телепроектів і допомогти розвинути їхні ідеї в «ефективний телевізійний бізнес-проект». З 1 по 31 жовтня всі охочі могли подавати на розгляд продумані бізнес-проекти, які з 4 по 10 листопада оцінювали інтернет-користувачі та журі проекту.

 

До складу журі проекту увійшли: генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко, генеральний продюсер «1+1 продакшн» Вікторія Лєзіна-Масляна, програмний директор каналу «1+1» Андрій Коваль, керівник департаменту з роботи з онлайн-відеоконтентом каналу «1+1» Анатолій Савін.

 

Як писала «Детектор медіа», вперше подібний пітчинг ідей «1+1 медіа» оголосив у червні 2012 року. Його переможцем став Володимир Москалець із проектом «7-Я, або Серцю не накажеш?».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY