detector.media
17.12.2013 13:58
Янукович призначив Чмиря у заступники Льовочкіну, щоб той роз’яснював дії влади
Янукович призначив Чмиря у заступники Льовочкіну, щоб той роз’яснював дії влади

Президент України Віктор Янукович призначив колишнього голову Сумської облдержадміністрації Юрія Чмиря заступником голови Адміністрації президента Сергія Льовочкіна. В АП новий заступник буде курувати гуманітарний і інформаційний напрямок. Про це повідомляє прес-служба президента України.

 

В прес-службі підкреслили, що в Адміністрації президента введено нову посаду заступника голови адміністрації, який куруватиме два управління - гуманітарного розвитку та з питань комунікацій. Зміни в структурі Адміністрації президента пов'язані з необхідністю посилити ці напрямки роботи.

 

«Дії влади мають бути зрозумілими для простих громадян. Люди повинні знати , що влада робить і навіщо , і чого чекати в майбутньому. Президент України ставить перед нами завдання роз'яснювати громадянам кожен наш крок, бути відкритими для людей. Ми повинні організувати ефективну системну роботу», - заявив пан Чмирь.

 

Прес-служба інформує, що Віктор Янукович доручив Юрію Чмирю налагодити більш тісний зв'язок з представниками неурядових організацій та особливу увагу приділити гуманітарній складовій.

 

Як повідомляє «ЛігаБізнеІнформ», Юрій Чмирь народився в 1972 році у Макіївці Донецької області, в 1994 році закінчив Донецький державний технічний університет. В 2006 році обраний народним депутатом України від Партії регіонів (№181 виборчого списку). Головою Сумської облдержадміністрації він був призначений у квітні 2010 року.

 

Нагадаємо, 30 листопада за інформацією «Інтерфакс-Україна» голова Адміністрації президента Сергій Льовочкін подав у відставку. Згодом він заявив, що глава держави відхилив його прохання про відставку.

 

«Детектор медіа»

Фото - ЛігаБізнесІнформ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY