detector.media
03.12.2013 19:22
Випусковий редактор «Детектор медіа» Лілія Молодецька стала одним із трьох лідерів конкурсу «1+1»
Випусковий редактор «Детектор медіа» Лілія Молодецька стала одним із трьох лідерів конкурсу «1+1»

Випусковий редактор «Детектор медіа» Лілія Молодецька увійшла у трійку лідерів Інкубатору ТВ-стартапів телеканалу «1+1»  The Next Big Thing. Про це повідомляє сайт конкурсу.

 

2-го грудня десять фіналістів конкурсу, серед яких була і Лілія Молодецька, захистили свої проекти перед журі. Як зазначає канал, «всі вони персонально презентували свої ідеї, які протягом кількох днів допрацьовували з менторами».

 

«Журі відзначило високий рівень підготовки та професійний підхід до презентації ідей ТВ-форматів. Щоб визначити переможця знадобилося витратити кілька годин», - йдеться у повідомленні.

 

За результатами обговорення лідерами конкурсу стали:


- Дмитро Дурницький з проектом «Українські фоніки»;
- Лілія Молодецька з проектом «Заберіть мого чоловіка»;
- Євген Коваленко, автор скетчкому «КІНОШЕЧКА».

 

Проекти трьох лідерів конкурсу мають найбільший потенціал для створення повноцінного циклу телепрограм. Наразі члени журі прийняли рішення дати додаткове завдання і за результатами його виконання визначити переможця.

 

Перед трійкою фіналістів поставлено завдання детально розписати перший випуск програми або сценарій першої серії у випадку зі скетчкомом. Про деталі завдання і терміни його виконання учасники будуть сповіщені індивідуально.

 

Переможця конкурсу The Next Big Thing буде оголошено наступного тижня.

 

Нагадаємо, мета Інкубатора телестартапів «1+1» - знайти талановитих авторів телепроектів і допомогти розвинути їхні ідеї в «ефективний телевізійний бізнес-проект». З 1 по 29 жовтня всі охочі могли подавати на розгляд продумані бізнес-проекти, які з 4 по 10 листопада оцінювали інтернет-користувачі та журі проекту.

 

До складу журі увійшли: генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко, генеральний продюсер «1+1 продакшн» Вікторія Лєзіна-Масляна, програмний директор каналу «1+1» Андрій Коваль, керівник департаменту з роботи з онлайн-відеоконтентом каналу «1+1» Анатолій Савін.

 

Як вже писала «Детектор медіа», вперше подібний пітчинг ідей «1+1 медіа» оголосив у червні 2012 року. Його переможцем став Володимир Москалець із проектом «7-Я, або Серцю не накажеш?».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY