detector.media
28.11.2013 11:39
«Квартал-95» за рейтингом Forbes заробляє найбільше з-поміж зірок шоу–бізнесу та спорту
«Квартал-95» за рейтингом Forbes заробляє найбільше з-поміж зірок шоу–бізнесу та спорту

«Студія Квартал -95» очолила рейтинг «25 найдорожчих зірок шоу-бізнесу і спорту», який склав український Forbes. Про це повідомляє прес-служба UMН.

 

За підсумками року головною подією для свого продакшну «Квартал-95» вважає завершення зйомок третьої частини фільму «Любов у великому місті» з бюджетом $ 2.5 млн. Торік у прокаті по країнах СНД друга частина картини зібрала $ 10 млн при бюджеті $ 3 млн.

 

Друге місце рейтингу «Forbes Украина» посів співак та тренер шоу «Голос країни» на «1+1» Святослав Вакарчук. У 2013 році  він разом з групою «Океан Ельзи» провів один з найуспішніших концертних турів в історії України. За оцінкою Forbes, прибуток від продажу квитків перевищив $ 6 млн. Четверте і п'яте місця рейтингу - «Воплі Водоплясова» і «Потап і Настя», які дали більше сотні концертів за останній рік.

 

Загалом сумарні доходи топ-25 зірок шоу-бізнесу України практично не змінилися, як і торік вони становлять близько $ 80 млн. Основний прибуток українським зіркам, як і раніше, приносить активна концертна діяльність. В цілому рік виявився плідним - загальна кількість концертів збільшилася на 20%.

 

Основним трендом року  Forbes називає витіснення спортсменів зірками шоу-бізнесу, що пов'язано  з завершенням кар'єри Андрія Шевченка та виходом в політику Віталія Кличка.  У рейтингу серед спортсменів лідирує Володимир Кличко: він виграв 61 з 64 боїв на професійному рингу і цього року побив декілька рекордів, у тому числі отримав найвищий гонорар за свою кар'єру - $17 млн за бій з Олександром Повєткіним.

 

При складанні рейтингу підсумкові місця формувалися за допомогою інтегрального показника, що залежить від трьох складових: доходів зірки за рік, уваги преси та інтересу до персони в інтернеті.

 

Враховувався обсяг гонорарів, отриманих знаменитістю з 1 листопада 2012  по 30 листопада 2013 року. Також до уваги бралися прибутки від участі в рекламних компаніях. Частіше за всіх згадувався в медіа Володимир Кличко, а найбільш запитуваною знаменитістю в Яндекс стала номер 21 списку -  ведуча «1+1» Катя Осадча.

 

Рейтинг журнал опублікує у грудневому номері. Це буде останній номер, який готуватиме команда українського Forbes і нинішньому своєму складі.

 

Нагадаємо, «Forbes Украина» входить до складу UMH Group, яку нещодавно придбала група компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка. Угода була закрита 5 листопада. Після цього почалися звільнення топ-менеджменту UMH Group. 12 листопада з'явилася інформація про те, що 14 працівників сайту й журналу «Forbes Украина» подали заяви про звільнення через спроби змінити редакційну політику видання.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY