detector.media
27.11.2013 11:31
Газета «Коммерсант-Украина» шукає журналіста для висвітлення вуличних акцій
Газета «Коммерсант-Украина» шукає журналіста для висвітлення вуличних акцій

Видавничому дому «Коммерсант- Украина» потрібен журналіст на посаду кореспондента відділу «Суспільство» . Про це йдеться в об'явах порталу robota.ua.

 

За інформацією видання, основними обов'язками кореспондента будуть такі: висвітлення вуличних акцій, діяльності непарламентських партій, громадських організацій, профспілок. Одночасно журналіст повинен бути готовим до виконання інших завдань.

 

До кандидата на посаду висуваються такі вимоги: знання всіх редакційних процесів, бездоганне володіння російською мовою, 100 % грамотність, впевнене користування ПК. Особисті якості: мобільність, організованість , вміння працювати в умовах стислих термінів, порядність, комунікабельність, ініціативність, відповідальність.

 

Влаштування на роботу за результатами співбесіди і тестового завдання. Графік роботи: з неділі по четвер, вихідні - п'ятниця, субота. Роботодавець гарантує офіційне працевлаштування , соцпакет , своєчасну виплату зарплати.

 

Кандидат має направити резюме та зателефонувати за тел. 050-446-02-93.

 

Як повідомляла «Детектор медіа»,  журналіст відділу «Суспільство» Артем Скоропадський припинив співпрацю з газетою «Коммерсант Украина».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY