detector.media
14.11.2013 15:20
Переможниця «Євробачення-2013» Еммілі де Форест виступить у Києві на Дитячому Євробаченні
Переможниця «Євробачення-2013» Еммілі де Форест виступить у Києві на Дитячому Євробаченні

Датська співачка, переможниця останнього конкурсу «Євробачення-2013» Еммілі де Форест приїде в Україну, щоб виступити з спеціальним музичним номером на Дитячому пісенному конкурсі «Євробачення 2013», що пройде у Києві 30 листопада. Про це повідомляє прес-служба Першого національного.

 

Поки що Національна телекомпанія України (НТКУ) не розголошує подробиць про формат виступу Еммілі де Форест, але, ймовірно, у перфомансі будуть задіяні діти.

 

«Я з нетерпінням чекаю візиту до Києва, і не в останню чергу для того, щоб виступити на Дитячому пісенному конкурсі «Євробачення-2013». Сподіваюся , що всі учасники конкурсу отримають досвід на все життя, також як і я, коли взяла участь у Пісенному конкурсі «Євробачення-2013». Я бажаю всім удачі!» - прокоментувала свій майбутній виступ у Києві Еммілі де Форест.

 

Еммілі де Форест чекає на виступ у Києві

 

Нагадаємо, Еммілі де Форест стала переможцем конкурсу «Євробачення-2013», який проходив у травні цього року в місті Мальме (Швеція), з композицією «Only Teardrops».

 

Як писала «Детектор медіа», сценарій для Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення 2013» напише  британський письменник і сценарист Алекс Воррал, режисером заходу стане естонський режисер Марек Міл.

 

Нагадаємо, участь у Дитячому пісенному конкурсі «Євробачення 2013» візьме 12 країн. «Дитяче Євробачення» має салоган Be Creative! («Будь творчим!»). Логотип конкурсу називається Puzzle-man (Пазлик) і виконаний у кольорах українського прапору.

 

Фінал XI Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2013 відбудеться 30 листопада в київському Національному палаці мистецтв «Україна». Ведучими заходу в цьому році будуть  співачка Злата Оґнєвіч і телеведучий Тімур Мірошниченко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY