detector.media
13.11.2013 10:05
Котов заявляє, що конфлікту у Forbes немає
Котов заявляє, що конфлікту у Forbes немає

В українському Forbes пояснюють причини звільнення журналістів їх незгодою з об'єднанням колективів сайту і журналу в єдину структуру і кажуть, що справа не в зміні редакційної політики. Про це пише РІА «Новости» з посиланням на головного редактора українського Forbes Михайла Котова.

 

З його слів, конфлікту в українському Forbes немає. «Усі зобов'язання, які є законними, будуть виконані в повному обсязі. Це звільнення за власним бажанням , відповідно, всі зобов'язання, які належні, будуть виконані в повному обсязі. Зараз як такого конфлікту немає, є ділова атмосфера у виданні», - сказав пан Котов РІА «Новости».

 

«Я поважаю вибір журналістів, і я хотів би їм подякувати за те, що вони робили для Forbes», - додав він.

 

Нагадаємо, пізно увечері 12 листопада з'явилася інформація про те, що 14 працівників сайту й журналу «Forbes Украина» подали заяви про звільнення. Як ідеться в заяві, причина звільнення - спроби змінити редакційну політику видання.

 

Михайло Котов був призначений головним редактором «Forbes Украина» (входить до UMH group) у липні. До цього він працював у РІА «Новости».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», «Forbes Украина» входить до складу UMH Group, яку нещодавно придбала група компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка. Угода була закрита 5 листопада. Після цього почалися звільнення топ-менеджменту UMH Group і звільнення журналістів Forbes.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY