detector.media
06.11.2013 11:26
Княжицький запускає свій телеканал «ЕспресоTV» 25 листопада
Княжицький запускає свій телеканал «ЕспресоTV» 25 листопада

Народний депутат фракції ВО «Батьківщина» Микола Княжицький  у своєму профілі у Facebook повідомляє, що його новий телеканал, який раніше мав називатися «Новини-TV», стартує на телеринку 25 листопада під назвою «ЕспресоTV».

 

5 листопада в містах України почали з'являтись рекламні постери про запуск каналу «ЕспресоTV», 99% акцій якого належать Ларисі Княжицькій, дружині Миколи Княжицього.

 

Нардеп також запевнив, що канал вийде в ефір 25 листопада попри відсутність ліцензії на мовлення: «Ліцензію нам ще не дали, але ми сподіваємося на краще. Все одно 25 листопада починаємо працювати. Це буде великий творчий експеримент».

 

Раніше Микола Княжицький заявляв, що канал «Новини-TV» знайде спосіб у листопаді вийти в ефір незважаючи на рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення про перенесення розгляду питання про надання  телеканалу супутникової ліцензії. Підстава - подібність логотипу нового каналу до знаку для товарів і послуг, що належить ТРК «Україна». Відповідне рішення Нацрада ухвалила на засіданні 23 жовтня.

 

Як відомо, ТРК «Україна» мала плани запуску телеканалу «Новини» і зареєструвала відповідний знак для товарів і послуг. І хоча від запуску цього каналу компанія відмовилася, вона досі володіє свідоцтвом про реєстрацію знаку. Відтак, Нацрада ухвалила рішення відкласти питання і дала протокольне доручення апарату звернутися до Державної служби інтелектуальної власності.

 

Як видно з рекламного постеру телеканалу, до команди «ЕспресоTV» приєднались Віталій Портніков та Микола Вересень.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», спочатку телеканал Миколи Княжицького мав назватись «Новини-TV».  Планується, що канал буде мовити 24 години на добу із супутника Astra. 20,5 годин має становити власний продукт. За програмною концепцією це має бути інформаційно-культурологічний канал: 16,5 годин становитимуть інформаційно-аналітичні та публіцистичні програми, 3 години - культурно-мистецькі, 3,5 години - реклама.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY