detector.media
23.10.2013 17:55
Компанія Nielsen шукає аналітиків, статистика та менеджера з розвитку бізнесу
Компанія Nielsen шукає аналітиків, статистика та менеджера з розвитку бізнесу

Представництво дослідницької компанія Nielsen, яка буде з наступного року займатись вимірюванням телевізійної аудиторії в Україні, відкрило  п'ять вакансій на заміщення посад: директора з розвитку бізнесу, статистика та аналітиків. Про це повідомляє сайт Work.ua.

 

Усі вакансії від компанії Nielsen вимагають від аплікантів попереднього досвіду роботи у вимірюваннях, знання англійської мови та вміння працювати з програмами MS Office - Word, Excel, Power Point. Перевага у відборі кандидатів надаватиметься людям, які мають спеціалізовану освіту у галузі економіки, фінансів, маркетингу та менеджменту. Також кандидати на всі посади повинні вміти аналізувати інформацію. 

 

Компанії Nielsen в свою чергу пропонує кандидатам роботу у міжнародній компанії,  офіційне оформлення відповідно до ТК. Розміри зарплат компанія визначатиме окремо, враховуючи досвід та вміння апліканта.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Софоклес Маркідес, директор Nielsen з вимірювання телевізійної аудиторії в Україні, заявив, що у команді нового вимірювача телевізійної аудиторії Nielsen не працюватимуть колишні співробітників компанії GfK.

 

Нагадаємо, з 2014 року вимірювання телевізійної аудиторії в Україні замість компанії GfK на замовлення ІТК здійснюватиме Nielsen. Телевізійна панель Nielsen базуватиметься на загальнонаціональній вибірці з 3740 домогосподарств, що на 50% перевищує поточну вибірку і дозволить аналізувати більш вузькі цільові групи. Піплметри Nielsen будуть вимірювати як реальний, так і відкладений телеперегляд.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY