detector.media
17.10.2013 17:51
Новий вимірювач українського телеринку Nielsen не візьме на роботу співробітників GfK
Новий вимірювач українського телеринку Nielsen не візьме на роботу співробітників GfK

У команді нового вимірювача телевізійної аудиторії Nielsen не працюватимуть колишні співробітників компанії GfK. Про це на конференції «Телевізійні вимірювання» 17 жовтня повідомив Софоклес Маркідес, директор Nielsen з вимірювання телевізійної аудиторії в Україні.

 

«У нас працюватимуть усі свіжі люди. Ніхто раніше не працював  ні в якій дослідницькій компанії», - сказав він, відповідаючи на запитання учасників  конференції.

 

За його словами, команда українського підрозділу Nielsen, складається з 115 місцевих співробітників, які пройшли навчання, а також з 12 міжнародних менеджерів.

 

Пан Маркідес запевнив, що стандарти міжнародної Nielsen застосовуватимуться в усіх напрямках.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», усі бази даних вимірювання телевізійної аудиторії дослідницької компанії Nielsen будуть зберігатися за кордоном. Дані вимірювання оброблятимуть два дата-центри - один у Європі та один у США.

 

Нагадаємо, з 2014 року вимірювання телевізійної аудиторії в Україні замість компанії GfK на замовлення ІТК здійснюватиме Nielsen. Телевізійна панель Nielsen базуватиметься на загальнонаціональній вибірці з 3740 домогосподарств, що на 50% перевищує поточну вибірку і дозволить аналізувати більш вузькі цільові групи. Піплметри Nielsen будуть вимірювати як реальний, так і відкладений телеперегляд.

 

Піплметри Nielsen розпізнаватимуть канали за звуком та інфрачервоним випромінюванням, а не за телевізійною частотою. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY