detector.media
16.10.2013 17:42
Прокуратура направила до суду справу проти лікаря, який зламав журналісту ногу
Прокуратура направила до суду справу проти лікаря, який зламав журналісту ногу

Дрогобицька міжрайонна прокуратура Львівської області затвердила обвинувальний акт у кримінальному провадженні про підозру лікаря і депутата Стебницької міської ради у вчиненні кримінальних правопорушень стосовно головного редактора газети «Трускавецька газета» Руслана Солонця. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

 

Обвинувальний акт ґрунтується на частині 1 ст.171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів)  та частині 1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Акт уже скерований до суду.

 

Підтриманя державного обвинувачення у суді здійснюватиметься Дрогобицькою міжрайонною прокуратуро

 

Нагадаємо, 30 травня на зборах трудового колективу Стебницької міської лікарні лікар і депутат міськради (син головного лікаря) Андрій Пукало наніс тілесні ушкодження журналісту, який проводив відеозйомку зборів. Пан Пукало наступив на ногу головреду «Трускавецької газети», що зумовило перелом кістки лівої стопи журналіста.

 

6 червня Дрогобицький МВ ГУМВСУ у Львівській області закрив кримінальне провадження за фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналістів Руслану Солонцю у зв'язку з відсутністю складу кримінального правопорушення. Однак згодом прокуратура поновила провадження.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY