detector.media
14.10.2013 11:16
Проект Euromedia про українську освіту вийде у Грузії та Казахстані
Проект Euromedia про українську освіту вийде у Грузії та Казахстані

Програма Euromedia «Місія Студент. Хто хоче навчатися в Україні?», що пропагує українську систему освіти, вийде цього року на грузинському каналі Imedi (Надія) та казахстанському «ЄлАрна» («Народный канал»). Про це «Детектор медіа» повідомила Ольга Гнатів, виконавчий продюсер проекту.

 

Imedi - один з двох каналів лідерів у Грузії, а розважальний молодіжно-сімейний «ЄлАрна» - входить у топ-7 казахстанських телеканалів.

 

За словами пані Гнатів, ефіри програми заплановані паралельно у Грузії та Казахстані і триватимуть з початку листопада і до початку грудня (з 2 листопада по 7 грудня, щотижнево). Наразі вже відзняті усі випуски. Знімальний період тривав по три дні для кожної з країн, а підготовка до зйомок - близько півтора місяця.

 

«З одного боку, на даний момент потоки студентів із Казахстану і Грузії до України є не дуже високими. З іншого - населення цих країн дуже близьке ментально до українців, і в цих країнах зростає попит на навчання за кордоном, що свідчить про великий потенціал у співпраці із цими країнами. Тож таким проектом хотілося дати потужний поштовх для того, щоб зацікавити абітурієнтів цих країн у ВНЗ України», - зазначила Ірина Фартух, керівник проекту «Освіта в Україні» (в рамках якого знімається шоу).

 

 

Euromedia вже не вперше робить програму «Місія Студент. Хто хоче навчатися в Україні?» для різних країн. Цього року формат був удосконалений порівняно з попереднім роком. Зокрема, як розказала Ольга Гнатів, зник «грін-рум», замість нього додались інфографічні ролики: «Ці ролики в цікавій формі презентують Україну та навчання, відео-запитання стали більш драйвовими. Взагалі, ми намагалися надати шоу більшої динаміки та енергійності».

 

Проект фінансується з державного бюджету. Замовник проекту -ДП «Інформаційно-іміджевий центр» Міністерства освіти і науки України. Як писала «Детектор медіа»,  вартість угоди склала 5,81 млн грн. За словами Ірини Фартух, навчання переможців телешоу в українському виші оплачує компанія Euromedia.

 

Нагадаємо, 11 вересня державне підприємство «Інформаційно-іміджевий центр» за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Євромедіа Компані» на пропагування системи освіти України в засобах масової інформації Казахстану та Грузії.

 

Окрім цього проекту Euromedia працює й над іншими проектами, зокрема, забезпечує всі декорації та конструкції для зйомок шоу «Вишка», який  стартував на каналі «1+1».

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY