detector.media
12.10.2013 12:55
Мер Кременчука нахамив журналістам (ВІДЕО)
Мер Кременчука нахамив журналістам (ВІДЕО)

Мер Кременчука (Полтавська область) Олег Бабаєв на апаратній нараді у міськвиконкомі 11 жовтня висловив невдоволення найбільшими міськими ЗМІ - телекомпанією «Візит» і газетами «Програма плюс» і «Телеграф». Він звинуватив їх у виробництві «лайна», пише «Програма плюс».

 

Як видно з відео, оприлюдненого ТРК «Візит» на YouTube, мера обурило те, як журналісти висвітлюють проблеми ветеранів і заходи, які вживає міська влада для підтримки ветеранів. Він звинуватив журналістів в образі пам'яті ветеранів і тих, хто не повернувся з війни.

 

«Ви припиняйте виробляти лайно у своїх виданнях і цим лайном потім кидати з екранів телевізорів у кожного кременчужанина. Ви цим лайном захлинетеся. Ви передайте своїм господарям, що це лайно вас захлесне», - заявив пан Бабаєв.

 

«Якою благодійністю у нас займається телекомпанія "Візит"? Зробіть усім ветеранам безкоштовне кабельне телебачення. Станете ви комунальними - буде у вас безкоштовне. Скоро станете, ми по-іншому більше не будемо говорити на цю тему, ця тема закінчується», - наголосив мер.

 

«Собака гавкає, а караван іде. Тому нехай собі гавкають, вони ж намагаються якось впливати на уми людей. І цим лайном обмазують усе місто. Ну нічого, цей гнійний раковий нарив - з ним треба потихеньку закінчувати. Він лікується. І в нас здорове тіло. А з цими, хто займається всілякими дурницями, ми розберемося по-іншому», - додав він.

 

 

 

 

Нагадаємо, у вересні суд передав приватну телекомпанію «Візит» у комунальну власність. Раніше, в червні, журналісти кількох міських газет і телекомпанії «Візит» зробили заяву стосовно ситуації, що склалася на ТРК «Візит». Вони закликали протистояти спробам місцевої влади забрати приватну телекомпанію «Візит» у її власників і передати до комунальної власності.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY