detector.media
23.09.2013 17:26
«Херсонские Вести» не пустили на сесію міськради: прес-секретар не вважає їх ЗМІ
«Херсонские Вести» не пустили на сесію міськради: прес-секретар не вважає їх ЗМІ

20 вересня головного редактора інтернет-видання «Херсонские Вести» Ігоря Трубаєва не пустили на сесію Херсонської міської ради через позицію начальника прес-служби міськради Олесі Міхєєвої. Про інцидент журналіст повідомив Інституту масової інформації (ІМІ).

 

За словами пана Трубаєва, прес-секретар не пустила його на сесію міськради тому, що не відносить  інтернет-видання «Херсонские Вести» до категорії ЗМІ.  «Аргументувала вона тим, що я не журналіст, і наше видання - не ЗМІ. Я пред'являв посвідчення Незалежної медіапрофспілки України», - розповів головний редактор.

 

Після інциденту Ігор Трубаєв викликав міліцію, аби зафіксувати факт недопуску його на сесію міськради. «Після того, як начальник прес-служби відмовилася мене пускати на сесію, я викликав міліцію. У присутності свідків було складено протокол. Розпочато слідство за фактом недопуску мене як журналіста і громадянина України на сесію міської ради», - розповів пан Трубаєв.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», з 18 вересня на інтернет-видання «Херсонские Вести» здійснюється потужна DDoS-атака. Станом на 23 вересня сайт надалі атакують. Ігор Трубаєв пов'язує атаки на сайт з публікаціями видання, в яких піддавались критиці рішення виконавчої влади Херсона та Херсонської облради.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY