detector.media
30.08.2013 13:53
Соціальне реаліті «Четверта вежа» на ICTV вестиме Олександр Пабат
Соціальне реаліті «Четверта вежа» на ICTV вестиме Олександр Пабат

Ведучим соціального реаліті «Четверта вежа» за оригінальним форматом каналу ICTV став громадський діяч Олександр Пабат, депутат Київради, колишній кандидат у народні депутати. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Узимку Олександр Пабат постраждав під час запуску феєрверку, який влучив йому в обличчя, він частково втратив зір. «Ведучим проекту став той,... чиє життя вмить перевернув один жахливий нещасний випадок. Він переборов власні трагічні обставини і тепер допомагатиме зробити це іншим - у новому проекті телеканалу ICTV», - йдеться в повідомленні каналу.

 

За словами керівника редакції публіцистичних проектів ICTV Оксани Соколової, у програмі канал покаже реальні історії мешканців України, життєві драми та заплутані справи, у яких була майже втрачена надія встановити правду. За ці історії візьмуться журналісти, які щотижня збиратимуться в резиденції у четвертій вежі старого замку і вестимуть розслідування справ, які нікого не залишать байдужими.

 

Автор ідеї та продюсер проекту - журналіст і ведучий телеканалу ICTV Олександр Ільїних. «За останні роки як репортер я зробив десятки розслідувань. І переконався, що часто саме журналісти є для людей останньою надією достукатися правди. Власне, в цьому і полягає головна мета нашого проекту - допомогти простим мешканцям України вирішити їх проблему. Або, як мінімум, запалити "світло в кінці тунелю"», - каже він.

 

На всі запитання з приводу нового проекту на каналі обіцяють відповісти на прес-конференції 4 вересня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY