detector.media
20.08.2013 19:54
Віталій Ковач повернувся на ICTV шеф-редактором «Головної програми»
Віталій Ковач повернувся на ICTV шеф-редактором «Головної програми»

Колишній ведучий і шеф-редактор програми «Факти» на ICTV Віталій Ковач повернувся на канал, щоб працювати над «Головною програмою». У проекті пан Ковач обійняв посаду шеф-редактора. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Навесні я отримав запрошення від Олександра Семирядченка розпочати роботу над унікальним проектом "Головна програма", - коментує Віталій Ковач. - Не вагався ні хвилини, оскільки давно знаю його особисто і хотів змінити амплуата вирватися із лабет інформаційної журналістики на широкі творчі простори».

 

За словами шеф-редактора, зараз у «Головної програми» - гарячий період підготовки першого ефіру, нова команда й амбітні завдання. «Ми здивуємо глядача якісними сюжетами і нетривіальною подачею матеріалів. У полі нашого зору все, що цікаво і все, що обговорюється. Гарантую, наші теми самі по собі стануть якісним інформаційним приводом для інших ЗМІ», - обіцяє пан Ковач.

 

Як уже писала «Детектор медіа», також шеф-редактором «Головної програми» стала Ірина Соломко. Проект має двох шеф-редакторів від початку запуску, уточнили в прес-службі. Головним редактором нової програми став Олександр Семирядченко.

 

Інформаційно-розважальне шоу «Головна програма» стартує на ICTV 1 вересня. 90-хвилинний проект виходитиме щонеділі о 21:00. Вестиме програму, за інформацією власних джерел «Детектор медіа», Максим Драбок.

 

Нагадаємо, Віталій Ковач залишив посаду шеф-редактора інформаційної служби ICTV, ведучого ранкового і денного випусків програми «Факти» навесні 2012 року, щоб працювати у сфері енергозберігаючих і відновлювальних технологій, займатися їх пропагандою та освітніми програмами. На ICTV він працював п'ять років, спочатку був репортером, а далі ведучим. До цього працював на телеканалі «Інтер».

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY