detector.media
02.08.2013 17:56
Співведучим Маші Єфросиніної у новому шоу стане Євген Сморигін
Співведучим Маші Єфросиніної у новому шоу стане Євген Сморигін

Нове шоу Нового каналу «Знайти крайнього» вестимуть Маша Єфросиніна та Євген Сморигін. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Шоу  «Знайти крайнього» - адаптація формату  «First and Last»  компанії «Endemol». В оригінальній версії шоу ведучим  є харизматичний чоловік, а його головною помічницею - сексуальна дівчина. Україна буде першою країною, де ведучою стане жінка, а помічником - чоловік.

 

«Глядачі побачать несподіваний дует . У шоу мені допомагатиме чудовий комедіант і всім відомий дотепник Євген Сморигін. Ми не будемо давати спуску ні один одному, ні героям», - прокоментувала Маша Єфросиніна.

 

Як повідомляє прес-служба каналу, у шоу «Знайти крайнього» важливі азарт, любов до життя, природне чуття та уважність. У п'яти раундах програми братимуть участь 11 учасників.  За умовами шоу, фіналіст самостійно визначить суму свого виграшу.

 

Прем'єра «Знайти крайнього»  відбудеться у вересні.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Євген Сморигін раніше знімався у ріаліті-шоу «Щоденник вагітної» на К1, був одним із ведучих «ШоуШара»  на Новому каналі,  вів гумористичне шоу «Смішні люди» на ток-шоу про «Україна має талант-2» СТБ.  До появи на українському телебаченні у ролі ведучого пан Сморигін  був членом команди КВН «ЧП Мінск».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY