detector.media
02.08.2013 11:29
«1+1» шукає керівника відділу реклами каналу
«1+1» шукає  керівника відділу реклами каналу

Канал «1+1» відкрив вакансію на посаду керівника відділу реклами телеканалу. Про це йдеться на сайті вакансій hh.ua.

 

Згідно з оголошенням на hh.ua, до обов'язків потенційного кандидата входитиме розробка рекламної стратегії, розробка кампаній по запуску нових телевізійних шоу, вибір найбільш оптимальних форм і методів маркетингової активності, управління рекламним бюджетом, координація роботи рекламних агентств, підрядних організацій, аналіз конкурентного середовища та ринкових тенденцій, розробка та проведення рекламних заходів, оцінка їх ефективності, аналіз рекламної віддачі і коректування рекламної стратегії, управління розробкою, виробництвом, забезпеченням, контролем запасу, експлуатації і витрати POS матеріалів, атрибутів фірмового стилю, сувенірної продукції, тактичне і оперативне планування роботи та управління рекламним відділом каналу.

 

Потенційний кандидат повинен мати вищу освіту, досвід роботи в області маркетингу на управлінських позиціях, досвід проведення рекламних кампаній, навички медіапланування, розуміння специфіки телевізійного ринку і телевізійного маркетингу.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», на каналі «1+1»  з'явилась вакансія керівника прес-служби каналу. Попередній керівник прес-служби «1+1» Анастасія Троцька наприкінці липня  повідомила, що залишає канал. Наразі прес-службу каналу курує піар-директор групи «1+1 медіа» Світлана Павелецька.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY