detector.media
23.07.2013 11:32
Колеги збирають кошти на лікування побитого журналіста «Дорожнього контролю»
Колеги збирають кошти на лікування побитого журналіста «Дорожнього контролю»

Журналісту видання «Дорожній контроль» Олегу Богданову, якого 21 липня у Донецьку побили невідомі, необхідне лікування у стаціонарі протягом місяця. Про це повідомляє видання «Дорожній контроль».

 

Олегу Богданову вже зробили операцію на верхній щелепі, зв'язали верхню і нижню щелепу гумками, а також зашили верхню губу і наклали близько трьох швів на брови.

 

«Дорожній контроль» просить читачів допомогти журналісту і публікує  номер картки у «ПриватБанку» його дружини: 5457 0920 2512 7501 (Богданова Надія Валеріївна).

 

Як пише видання, пан Богданов стверджує, що  останнім часом мав конфлікти  з міліцією. «Тиждень тому донецькі активісти «ДК» провели рейд з виявлення порушень ПДР, в ході якого були зафіксовані факти порушення закону з боку співробітників підрозділу «Беркут». Олег тоді написав заяву з вимогою притягти порушників до відповідальності», - пише видання.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 21 липня у Донецьку невідомі жорстоко побили журналіста, активіста «Дорожнього контролю» Олега Богданова біля його будинку на очах у дружини й дитини. У журналіста зламана верхня щелепа, ніс, а також наявні забої  по всьому тілі. Після нападу його відвезли у щелепно-лицьове відділення лікарні ім. Вишневського.

 

За фактом побиття  відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб). Обставини цих подій з'ясовуються.

 

Пан Богданов пов'язує напад з своєю діяльністю у «Дорожньому контролі».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY