detector.media
03.07.2013 18:19
«1+1» покаже експериментальне шоу «Сім’я», зняте за результатами «Пітчингу ідей»
«1+1» покаже експериментальне шоу «Сім’я», зняте за результатами «Пітчингу ідей»

У вівторок, 9 липня, телеканал «1+1» покаже нове експериментальне шоу «Сім'я», яке стало переможцем «Пітчингу ідей» у вересні 2012 року (автор - Володимир Москалець). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У проекті відбудеться реальне одруження чоловіка та жінки, які до весілля жодного разу не бачили одне одного. Наречених як ідеальну пару за різними показниками та дослідженнями підібрала рада експертів у складі астролога, психолога та світської левиці.

 

«Одинаків, охочих улаштувати свою долю за допомогою досвідчених експертів, знайшлося кілька сотень, а пощастило тільки двом», - повідомляє прес-служба. Героями проекту «Сім'я» стали мати-одиначка Юлія з Бахчисарая та директор будівельної компанії Вадим з Києва.

 

 

 

«Відомо, що у східних країнах пару дітям обирають батьки. Вважається, що такі шлюби найміцніші. Колись за такими правилами жили і в Україні. Нині, коли, за статистикою, більшість шлюбів українців розпадається, ми вирішили відновити мудрі традиції предків та створити нову сім'ю наосліп, за допомогою лише професійних "амурів"», - каже Тетяна Стельмашова, шеф-редактор проекту «Сім'я».

 

За умовами експерименту, після весілля учасники мають жити під одним дахом, самостійно дбати про власний побут та разом розпоряджатися сімейним бюджетом. За тим, як Вадим з Юлею будуватимуть сімейні стосунки, спостерігатимуть експерти. Та втручатись у життя пари вони не матимуть права. Закінчення стосунків та розлучення можливе, якщо хтось із пари вирішить, що з нього досить експериментів і викине білий прапор.

 

 

Показ присвячено Міжнародному дню сім'ї, любові та вірності. «1+1» покаже пілотний випуск проекту. Якщо він зацікавить аудиторію, канал не виключає зйомки подальших випусків.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY