detector.media
01.07.2013 16:21
АППК підтримала ініціативу медіагруп щодо протидії інтернет-піратству
АППК підтримала ініціативу медіагруп щодо протидії інтернет-піратству

Асоціація правовласників та постачальників контенту (АППК) підтримує ініціативи медіагруп із питань протидії інтернет-піратству й публічно пропонує співпрацю стосовно проблем захисту телевізійного контенту. Про це йдеться в повідомленні АППК.

 

Як писала «Детектор медіа», 27 червня найбільші вітчизняні телегрупи ‑ StarLightMedia, Inter Media Group, «1+1 медіа» та «Медіа Група Україна» ‑ оголосили ініціативу «Чисте небо»: запропонували інтернет-ресурсам безкоштовний контент, що належить телеканалам. В обмін вони вимагають видалити неліцензійний контент. Умовою отримання легального відео є його розміщення в плеєрах медіагруп. При цьому телегрупи будуть керувати продажами реклами в цих плеєрах і отримувати доходи від відеореклами. Інтернет-майданчики зможуть заробляти на розміщенні банерної та іншої медійної реклами на своїх сторінках. Контент буде безкоштовним для кінцевого споживача.

 

Президент АППК, народний депутат України Олена Бондаренко зауважила, що правовласники шукають і знаходять сучасні моделі бізнесу в новому технологічному середовищі. Вона сподівається, що пропозиції телегруп передусім буде сприйнято користувачами і всіма власниками інтернет-ресурсів. «АППК щиро вітає такі ініціативи, вважає їх продовженням наполегливої роботи з легалізації розповсюдження телевізійного контенту в інтернет-просторі та пропонує співпрацю щодо цих питань усім зацікавленим особам», - сказала вона.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY