detector.media
01.07.2013 13:57
До суду над Тітушком приїхали Петро Порошенко і Юрій Стець
До суду над Тітушком приїхали Петро Порошенко і Юрій Стець

На засідання суду над Вадимом Тітушком, яке відбувається сьогодні, 1 липня, приїхали народні депутати Петро Порошенко і Юрій Стець. Про це повідомляє власний кореспондент «Детектор медіа» Богдан Кутєпов.

 

Після перерви свідчення дає журналіст «ЛігиБізнесІнформ» Наталка Тарасовська, яка стала свідком нападу на Ольгу Сніцарчук і Влада Соделя  під час мітингу 18 травня.

 

Як писала «Детектор медіа», прокуратура міста Києва 12 червня направила до суду обвинувальний акт стосовно Вадима Тітушка, якого підозрюють в хуліганстві та перешкоджанні законній професійній діяльності журналістів.

 

Нагадаємо, 18 травня, під час мітингу опозиції невідомі у спортивних костюмах до крові побили журналістів Ольгу Сніцарчук та Владислава Соделя.  Зокрема, в Ольги Сніцарчук була розсічена губа та побиті руки. Також нападники розбили її телефон. Владислав Содель, який намагався її захистити, також отримав ушкодження. Заступник генерального прокурора Анатолій Пришко повідомив, що у справі нападу на журналістів 18 травня судитимуть чотирьох осіб.

 

 

«Детектор медіа»

Фото Богдана Кутєпова

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY