detector.media
14.06.2013 16:38
Продакшн Дмитра Танковича підготував сценарій до адаптації Wilfred
Продакшн Дмитра Танковича підготував сценарій до адаптації Wilfred

Сценарій комедійного серіалу Star Media «Чарлі» написала компанія -  Vaverka Production. Про це повідомляє прес-служба компанії Star Media.

 

«Чарлі» - це адаптація формату Wilfred. Роль пса Чарлі у серіалі виконуватиме російський актор Максим Аверін.  Режисер-постановник -  Дмитро Лактіонов,  художник-постановник -  Олександр Заславський, оператор-постановник -  Дмитро Яшенков, виконавчий продюсер - Дмитро Мінзянов, продюсери - Влад Ряшин, Юрій Мінзянов.

 

Зйомки серіалу пройдуть у Києві.

 

Головні ролі, окрім Максима Аверіна, зіграють: Максим Стецков, Любава Грешнова, Валентин Букін.

 

Vaverka Production (керівник Дмитро Танкович) входить у групу StarLightMedia.

 

Нагадаємо, за сюжетом, головний герой Саша (в американській адаптації - Райан) - невдаха, який утікає зі столиці в провінцію і закохується в сусідку Олену, що, переживши кілька любовних розчарувань, втратила віру в чоловіків. Але перейнявшись симпатією до Сашка, Олена довіряє йому найдорожче - пса Чарлі. Із цієї хвилини життя Олександра перевертається «з ніг на голову». Проковтнувши велику дозу медикаментів, хлопець починає бачити замість тварини чоловіка в костюмі величезної волохатої собаки. Цей пес виявляється нестерпним «компаньйоном»: цинічний, свавільний, уїдливий, він має намір силоміць зробити із сусіда брутального чоловіка та провокує конфлікти з оточуючими.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY