detector.media
13.06.2013 10:57
Столична прокуратура направила справу Тітушка до суду

Прокуратура міста Києва 12 червня направила до суду обвинувальний акт стосовно Вадима Тітушка, якого підозрюють в хуліганстві та перешкоджанні журналістській роботі. Про це повідомила прес-служба відомства.

 

Згідно з інформацією, обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо 20-річного мешканця Білої Церкви скеровано до Шевченківського райсуду для розгляду по суті.

 

У прокуратурі нагадали, що обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді застави в сумі 22 940 гривень, та додали, що досудове розслідування стосовно інших трьох осіб, які також підозрюються у хуліганських діях та перешкоджанні роботі журналістів, триває.

 

Нагадаємо, 18 травня, під час мітингу опозиції (близько 14.20) невідомі у спортивних костюмах до крові побили журналістів Ольгу Сніцарчук та  Владислава Соделя.  Це відбувалося на очах правоохоронців, які не захищали журналістів, хоча ті зверталися по допомогу. Також представники міліції не скористалися фото і відеоматеріалами, аби оперативно затримати нападників.

 

Як відомо, Шевченківським райуправлінням міліції у зв'язку з подіями 18 травня в центрі Києва розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 КК України «хуліганство» та ч. 1 ст.171 КК України «Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY