detector.media
11.06.2013 15:20
Генпродюсером ТВі став екс-директор «Дождя», який хоче робити суспільне телебачення
Генпродюсером ТВі став екс-директор «Дождя», який хоче робити суспільне телебачення

Генеральним продюсером  ТВі призначено  колишнього виконавчого директора російського каналу «Дождь» Вадима Гарнаєва. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Пан Гарнаєв був одним із засновників «Дождь» і працював на каналі  у 2009-2012 роках.

 

«Моє головне завдання на ТВі - запропонувати кардинально  новий та цікавий глядачам  розклад мовлення  в новому сезоні», - заявляє пан Гарнаєв.

 

За його словами, ТВі не копіюватиме «Дождь», але за змістом стане «справжнім українським суспільним телебаченням».

 

«Є й те, що буде об'єднувати «Дождь» і ТВі, - це відсутність цензури та спроба згуртувати навколо каналу інтелігентних, інтелектуальних  людей, які відстоюють європейський спосіб життя в Україні», - наголошує Вадим Гарнаєв.

 

Нагадаємо, 23 квітня на офіційному сайті ТВі з'явилась інформація, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук

 

Як повідомляла «Детектор медіа», страйкарі журналісти телеканалу ТВі прийняли рішення піти з каналу. Відповідну заяву профспілка журналістів ТВі оприлюднила увечері 29 квітня. Під заявою наразі підписалися 32 співробітники каналу, зокрема провідні журналісти і ведучі Мустафа Найєм, Роман Недзельський, Юлія Банкова, Андрій Сайчук, Анастасія Станко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY