detector.media
28.05.2013 12:54
«Голос України» опублікував оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади члена Нацради
«Голос України» опублікував оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади члена Нацради
Пропозиції щодо кандидатур приймаються протягом 21 дня від дати оприлюднення оголошення

Газета «Голос України» 28 травня опублікувала оголошення парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації про конкурс на заміщення вакантної посади члена Нацради.

 

«Комітет з питань свободи слова та інформації у відповідності до пункту 20 частини першої статті 85 Конституції України, статті 210 Закону України «Про Регламент Верховної Ради України» та статті 5 Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення» оголошує про відбір кандидатур на заміщення вакантної посади члена Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

 

Пропозиції щодо кандидатур приймаються протягом 21 дня від дати оприлюднення оголошення.

 

Суб'єктами права подання кандидатур на посаду члена Національної ради є депутатські фракції у Верховній Раді України та всеукраїнські об'єднання громадян у галузі діяльності засобів масової інформації.

 

Пропозиції подавати за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, 5, Верховна Рада України, Комітет з питань свободи слова та інформації», - йдеться в оголошенні.

 

Нагадаємо, 23 травня Верховна Рада України не обрала кандидата у члени Національної ради з питань телебачення та радіомовлення. Усі висунуті кандидати на цю посаду не набрали належної кількості голосів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY