detector.media
24.05.2013 15:17
27 травня – круглий стіл «Актуальні питання подальшого удосконалення законодавства України про доступ до публічної інформації»

27 травня відбудеться круглий стіл на тему: «Актуальні питання подальшого удосконалення законодавства України про доступ до публічної інформації». Організатор - Комітет з питань свободи слова та інформації.

 

Мета заходу - експертний аналіз поправок до проекту закону № 0947 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про інформацію"» (у новій редакції) та Закону України "Про доступ до публічної інформації"».

 

Серед запрошених до участі в круглому столі - народні депутати, працівники апарату Верховної Ради та офісу Уповноваженого Верховної Ради з прав людини, представники секретаріату Кабінету Міністрів, інших органів державної влади та місцевого самоврядування, лідери громадських організацій, журналісти, науковці, юристи, інші зацікавлені особи.

 

Порівняльну таблицю зазначеного законопроекту (робочий варіант) з пропозиціями суб'єктів законодавчої ініціативи до другого читання розміщено на офіційному веб-сайті в рубриці «Публікації, інтерв'ю» та на сайті «Детектор медіа».

 

Круглий стіл відбудеться в приміщенні комітетів Верховної Ради України за адресою: вул. М. Грушевського, 18/2, 2-й поверх, кімната № 12. Початок - о 12.00.

 

Довідки - за телефонами: (044) 286-83-79, 286-86-53.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY