detector.media
14.05.2013 10:12
Орест Сохар іде з каналу «Хокей»
Орест Сохар іде з каналу «Хокей»

Орест Сохар залишає посаду генерального продюсера спортивного телеканалу «Хокей». Цю інформацію він підтвердив «Детектор медіа».

 

Він іде з каналу «за спільною домовленістю із засновником» після двох років роботи. «Коли я йшов працювати над проектом, ішла мова про рік, а я пропрацював два. Багато чого вдалося втілити, але деякі моменти не реалізував», - сказав пан Сохар.

 

Наразі каналом, з його слів, повністю займається голова наглядової ради Юрій Громницький - у минулому прес-секретар Бориса Колеснікова, кінцевого власника каналу.

 

Пан Сохар каже, що має кілька пропозицій і на ТБ і в піарі, і зараз визначається з подальшою роботою.

 

Довідка:

 

Орест Сохар народився 7 вересня 1971 року на Тернопільщині. Закінчив факультет журналістики Київського національного університету.

 

В журналістиці з 1993-го року, в тому числі - був заступником тижневика «ПіК», головним редактором каналу К1, реалізував низку регіональних телевізійних проектів.

 

Тривалий час займався піар-практикою.

 

З жовтня 2011 року - генеральний продюсер спортивного телеканалу «Хокей», засновником і власником якого є хокейний клуб «Донбас» з Донецька, що належить Борису Колеснікову. Канал володіє супутниковою та ефірною цифровою ліцензіями.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY