detector.media
03.05.2013 10:06
Після звільнення журналістів ТВі знайшлись ті, хто готові фінансувати суспільне інтернет-ТБ

Бізнесмен Валерій Пекар, який після звільнення 31 журналіста ТВі висунув ідею створення суспільного телебачення в інтернеті, повідомив, що 77 людей відгукнулися з готовністю давати гроші. Про це пише керівник бюро журналістських розслідувань «Свідомо»  Єгор Соболєв на сайті бюро.

 

За його словами, четверо, включно з самим Валерієм Пекарем, готові давати по 5 тисяч доларів на рік, восьмеро - по тисячі, 14 людей - по 500, 51 - по 100 доларів.

 

«Я абсолютно певен, що проект суспільного інтернет-телебачення може зібрати 1000 прихильників, які дадуть по $5000 щорічно. 100 таких людей я знаю особисто, а це вже півмільйона. Цих грошей вистачить на найкращу техніку та найкращих журналістів, які захочуть працювати на інтелектуальну, раціональну, відповідальну верхівку суспільства, а не на масу, що застрягла в пізньосередньовічній парадигмі мислення, але складає більшість населення (вибачте за неполіткоректність)», -зазначає пан Пекар на своїй сторінці у Facebook .

 

Нагадаємо, 29 квітня, 32 журналісти ТВі заявили про своє звільнення з каналу, оскільки не можуть гарантувати своєму глядачеві надання об'єктивної та неупередженої інформації і вважають, що люди, які називають себе новими власниками та менеджерами телеканалу, зруйнували репутацію ТВі.

 

Згодом журналіст Мустафа Найєм заявив, що журналісти, які 29 квітня,звільнилися з ТВі, будуть створювати свій інтернет-проект.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY