detector.media
16.04.2013 13:14
Перший національний поновлює вихід в ефір «Дитячого кінозалу»
Перший національний поновлює вихід в ефір «Дитячого кінозалу»

20 квітня Перший національний починає показ телевізійного проекту «Дитячий кінозал». Першим у рамках цього проекту вийде в ефір фільм «Сніданок на траві».

 

Ефір дитячого кінозалу почнеться у суботу о 11.55. «Сніданок на траві» - двосерійний художній фільм Миколи Александровича за мотивами оповідань Анатолія Черноусова. Головні ролі у стрічці виконують Сергій Проханов, Валентина Тализіна, Олександр Дем'яненко, музику написав Володимир Шаїнський.

 

Перший національний вважає «Дитячий кінозал» унікальним проектом, який поєднує традиції і актуальні цінності. Глядачі побачать у програмі дитячі фільми, які  стали класикою. Ведучим дитячого кінозалу буде  «суперагент Пончик 007», які буде розповідати цікаві факти про стрічку.

 

«Дитяче мовлення було і залишається одним із найважливіших напрямів роботи Національної телекомпанії України. "Дитячий кінозал" - один із проектів Першого національного, який допоможе пояснювати дітям життєві істини на прикладі улюблених кінострічок, на яких виросло не одне покоління. Також нагадаю, що в листопаді цього року НТКУ прийматиме Дитячий пісенний конкурс "Євробачення" і докладе всіх зусиль, щоб конкурс пройшов на найвищому рівні й сподобався і учасникам, і шанувальникам», - сказав т. в. о. генерального директора Національної телекомпанії України Олександр Пантелеймонов.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у новому весняному телесезоні Перший національний запускає або відновлює кілька дитячих проектів - «Кумири та кумирчики», «Дитячий кінозал» та «Граємо в армію».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY