detector.media
16.04.2013 12:49
Іван Ургант вибачився перед українцями за висловлювання в ефірі
Іван Ургант вибачився перед українцями за висловлювання в ефірі

Вчора, 15 квітня, відомий російський телеведучий і шоумен Іван Ургант вибачився перед українцями за невдалий жарт в ефрі російського Першого каналу. Про це повідомляє «ЛІГАБізнесІнформ».

 

«Я прошу вибачення в усіх жителів України, яких зачепив мій недоречний коментар в останньому випуску програми», - написав Іван Ургант 15 квітня на своїй сторінці у Twitter.

 

Недоречний жарт Івана Урганта прозвучав в кулінарній програмі «Смак», яка виходить у ефірі російського Першого каналу. Готуючи страву, ведучий сказав: «Я порубав зелень, як червоний комісар жителів українського села».

 

У своєму вибаченні пееред УКраїнцями Іван Ургант продовжив жартувати, що в якості самопокарання зобов'язується готувати в цій кулінарній передачі тільки борщ, вареники і галушки до 2018 року включно. «А всіх народжених у мене з цього моменту дітей, незалежно від статі, називати Богдан. Ваш Іван "Підчеревина" Ургант», - написав ведучий на своїй сторінці у  Twitter.

 

Нагадаємо, голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко направив листа Міністру закордонних справ України з вимогою відреагувати на черговий випадок антиукраїнських висловлювань у російських засобах масової інформації на «Первом канале» в програмі «Смак».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY