detector.media
08.04.2013 15:22
5 канал і журналіст Сергій Дорофеєв припиняють співпрацю з 25 квітня
5 канал і журналіст Сергій Дорофеєв припиняють співпрацю з 25 квітня

5 канал заявив, що припинить співпрацю з із тележурналістом Сергієм Дорофеєвим з 25 квітня. По це повідомляє прес-служба каналу.

 

Це рішення 5-й вважає «обопільним та погодженим».

 

«5 канал висловлює подяку за співпрацю і бажає Сергію Дорофеєву професійного зростання та творчої наснаги», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Сергій Дорофеєв вів на 5-му каналі авторську програму «Портрети з Сергієм Дорофеєвим» з  4 жовтня 2011 року.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», журналіст переходить на телеканал «Інтер» і на початку тижня має записати інтерв`ю з патріархом Кирилом, погляди якого є дискусійними для українського суспільства.

 

Генеральний продюсер 5-го каналу Юрій Стець  заявив, що здивований цією інформацією, оскільки пан Дорофеєв мав працювати в ефірі на 5-му каналі до травня.

 

Сергій Дорофеєв - теле- і радіоведучий, викладач маркетингу ЗМІ з Білорусі. Жив і працював у Мінську. У Білорусі його останній телеефір відбувся під час президентських виборів  (ток-шоу «Вибір» від 19 грудня 2010 р.) Після цього ефіру президент Білорусі Олександр Лукашенко назвав Дорофеєва «молодим журналістом, якого потрібно поставити на місце». Ведучий пішов з білоруського каналу ОНТ та в 2011-му розпочав співпрацю з українським 5-мканалом». У листопаді  2012 року відзначений премією «Телетріумф» у номінації «Інтерв'юер».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY